Cara nak activate Microsoft Office 2003-2010


Pernah tak Microsoft office korang tibe2 keluar notification suh renew Product Key? Macam2 product key telah korang key in tapi masih xberhasil,tak valid dan sebagainya. Walaupun aku pakai installer office 2010 yang da siap crack pun kadang2 kantoi jugak product key ni. Kalo nk uninstall dan install blek tentu makan masa,ade setengah product key tu da tersimpan dalam registry komputer dan susah nak buang, install blek pn tetap akan kantoi. So kat sini aku ade jumpe software atau toolkit bagi membolehkan korang activated korang punye Microsoft Office korang semula. Cara- cara nya ialah:

1. Korang download dulu Office toolkit
2.Pastikan NET framework korang update. Latest 4.0 xupdate pn mgkin leh gk janji ade.

3.Download office toolkit dan run applikasi tersebut.Klik E-Z activator dan tgu hingga selesai.



4.Microsoft Office anda telah diactivated!!!

Check full tutorial di sini.,

4 ulasan:

Anonymous said...

ni untuk 180days activation je la.. kne mention tu..

author said...

Bile da hbs or xvalid wt semula Ez activator nnt ok balek office...xde mslh klo da tamat tempoh..

Anonymous said...

x bole lah..da byk kli cuba..='(

Anonymous said...

version word tu sme x? cbe off antivirus dlu sblm wat..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
;