Windows 7 GodMode: Tips, Tricks, Tweaks




Apa itu GodMode?

GodMode adalah shortcut kepada pengguna windows 7 untuk mengakses ciri-ciri dan fungsi yang terdapat dalam windows 7. GodMode tidak menambah fungsi dalam windows 7 tetapi ia membantu pengguna windows 7 memperoleh fungsi2 dengan lebih cepat dan berkesan dalam satu tempat.




Bagaimana nak buat GodMode?

1-Buat new folder kat desktop korang.
2-Rename folder korang,letak je ape2 name dan diakhiri dengan link ni .{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Banyak lagi shortcut2 yang aku kongsikan,korang leh cube shortcut2 kat bawah ni selamat mencuba =)

God Mode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Location Settings.{00C6D95F-329C-409a-81D7-C46C66EA7F33}

Biometric Settings.{0142e4d0-fb7a-11dc-ba4a-000ffe7ab428}

Power Settings.{025A5937-A6BE-4686-A844-36FE4BEC8B6D}

Icons And Notifications.{05d7b0f4-2121-4eff-bf6b-ed3f69b894d9}

Credentials and Logins.{1206F5F1-0569-412C-8FEC-3204630DFB70}

Programs and Features.{15eae92e-f17a-4431-9f28-805e482dafd4}

Default Programs.{17cd9488-1228-4b2f-88ce-4298e93e0966}

All NET Frameworks and COM Libraries.{1D2680C9-0E2A-469d-B787-065558BC7D43}

All Networks For Current Connection.{1FA9085F-25A2-489B-85D4-86326EEDCD87}

Network.{208D2C60-3AEA-1069-A2D7-08002B30309D}

My Computer.{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}

Printers.{2227A280-3AEA-1069-A2DE-08002B30309D}

Application Connections.{241D7C96-F8BF-4F85-B01F-E2B043341A4B}

Firewall and Security.{4026492F-2F69-46B8-B9BF-5654FC07E423}

Performance.{78F3955E-3B90-4184-BD14-5397C15F1EFC}

0 ulasan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
;